O nama

PAK CENTAR d.o.o. Sarajevo je kompanija za proizvodnju i promet prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Vodeći brend u vlasništvu kompanije Pak Centar d.o.o. je Nova Vita, vitaminski instant napitak koji je već deceniju prisutan na tržištu BiH. Napitak se proizvodi od prirodnih sirovina, a jedna čaša Nova Vite sadrži 50% preporučene dnevne doze vitamina. Vitamini su pažljivo odabrani kako bi se napravio napitak pogodan za sve uzraste, sportiste i ljude koji vode zdrav život. Paleta proizvoda Nova Vita sastoji se od šest okusa i to narandža, limun, brusnica, grejp, limeta i menta&limun. Proizvodnja i prodaja je prethodnih godina imala značajan rast koji planiramo nastaviti i u godinama koje predstoje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Više o kompaniji

Velikim ulaganjima, trudom i radom kompanija se razvijala te danas uspješno posluju i proizvode kvalitetne domaće proizvode. Kvalitetno poslovanje se odrazilo i na kapacitet proizvodnje instant napitaka koji se od 2008. godine značajno povećao. Sve ovo Pak Centar d.o.o. čini najvećim proizvođačem instant napitaka u BiH, te jednim od vodećih u regiji. Angažovanje kvalificiranih kadrova i jasna poslovna orijentacija su rezultirali neraskidivom vezom sa krajnjim korisnicima i bezuslovnim povjerenjem. Osim odličnih poslovnih rezultata na domaćem, kompanija uspješno posluje i na inostranim tržištima.

Kao potvrdu kvalitete proizvoda kompanija Pak Centar je dobila certifikat FSSC 22000 za sigurnost i zdravstvenu ispravnost hrane koji omogućava lakši plasman na inostrana tržišta i bolju saradnju sa velikim trgovačkim lancima.