Novosti

Osvježenje za svaku priliku!

Nova Vita već tradicionalno svake godine tokom ljetne sezone nudi osvježenje u svojim prepoznatiljivim okusima narandže i limuna, a od ove godine i u novim okusima mente&limuna i limete.
Poznati bh. brend je obogatio svoj asortiman, a svojim kupcima ponudio nove egzotične okuse. Prolaznici i građani Sarajeva su bili vidno oduševljeni jer su imali priliku da se osvježe uz vitaminski napitke. Promocija brenda je započela u 11 h, a na zadovoljstvo svih prisutnih, trajala sve do 15 h. Tokom ovih nekoliko sati, predstavnici kompanije su bili na raspolaganju svim sugrađanima.
Pored degustacije proizvoda, prolaznici su imali priliku da se upoznaju sa novim redizajniranim pakovanjem Nova Vite kao i da preuzmu promo uzorke koje mogu probati u svom domu.
Kroz slične aktivnosti kompanija se želi još više približiti domaćim potrošačima kako bi ukazali na kvalitetan domaći proizvod. Svi oni koji nisu bili u prilici da se danas osvježe u ulici Maršala Tita, svoj omiljeni napitak Nova Vita mogu potražiti u svim većim trgovačkim lancima širom BiH.